1 Şubat 2012 Çarşamba

Caprice Gold devre mülk sahipleri törenle tapularını aldı!

Emlak Kulisi ' nin haberine göre;
Avrupa'nın en büyük kent oteli olarak bu yıl içinde hizmete açılması planlanan Caprice Gold Bayrampaşa'da 7 binden fazla devre mülk sahibi, törenle tapularını aldı.
"5 yılda kendini ödeyen, dünyanın en karlı yatırımı" olarak lanse edilen proje, gerek konsept, gerek inşaat ve gerekse de pazarlama açısından dünyada pek çok ilklere öncülük eden CapiceGold'un tapu teslim töreni yapıldı. 
Törende konuşan JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, "Caprice Gold ile dünya otelcilik ve turizm konseptinde dünyada ilkleri gerçekleştirdik" dedi. Gündüz, "İngiliz Broadway Malyan Firmasının projesini üstlendiği Caprice Gold kullanılan malzeme kalitesi ve inşaat teknolojisiyle, bittiğinde dünyanın en sağlam binası olacak. Ayrıca saray odalarının devre mülk biçiminde satışı ile, Caprice yine hem pazarlama ve satış, hem de yatırım anlamında birçok ilki beraberinde getiriyor. Vergisiz, masrafsız, aidatsız kira geliri garantisi ile yatırımcıya herhangi bir gayrimenkul yatırımından kat kat fazla avantajlı getiri sunan CapriceGold, sadece büyük yatırımcılara değil, küçük yatırımcılara da ellerindeki nakiti en iyi biçimde değerlendirme seçenekleri sunmuş oldu" dedi.   Haberin devamını www.emlakkulisi.com adresinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder