6 Mart 2012 Salı

Şua İnşaat Elitecity

Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Elitecity projesi Şua İnşaat imzası taşıyor. Projede 24 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor
Şua İnşaat tarafından inşa edilen Elitecity projesi Halkalı Atakent'te toplam 591 adet daire yer alıyor. ‘İster yatay, ister dikey yaşam!’ sloganıyla satışa sunulan Elite City’de teslimler bu yılın son ayında başlayacak. Elitecity projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projenin arsa alanı ise 37 bin metrekare.
Atatürk Havaalanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Elitecity projesinde konutlara 78 bin metrekare ayrılmış durumda. Elite Sity'de 1 oda 1 salon daireler 249 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 328 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 455 bin liradan, 4 oda 1 salon daireler 881 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 170 metrekare, 4+1 daireler 334 metrekare olarak tasarlandı. 
Elitecity projesinde peşinatsız, 24 ay sıfır faizli ve 2013'e kadar ödemesiz ödeme seçenekleri sunuluyor. 24 ay sıfır faizli ödeme seçeneğine göre; konut bedelinin yarısı peşinat olarak ödeniyor. 
Atatürk Havalimanı'na, metro çıkışına yakın bir mesafede yükselen Elite City’de otopark, oyun alanları, sosyal tesisler, spor tesisleri ve çocuk oyun parkları gibi aktivite alanları bulunuyor.
Elite City projesi modern mimarisiyle ve porselen kaplama cephesiyle bölgenin en şık projesi olmaya aday. Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından mimari tasarımı yapılan Elite City'de 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar yer alıyor. Güneş ve yön hesabı özenle tasarlanan projede dairelerin güneş ışığından maksimum oranda yararlanması sağlanıyor.
Konvansiyonel sistemle yapılan projede tamamen porselenle kaplı dış cepheler binalara her daim yeni ve temiz bir görüntü oluşturuyor, ısı izolasyonu sağlıyor. İç mekanların ıslak zeminlerinde de kullanılan porselen yüzey dairelere ayrı bir şıklık kazandırıyor. Fransız balkonların ve yere kadar camların süslediği binalar her yaşam tarzına uygun farklı ihtiyaçlara yapılıyor.

Kaynak : Şua İnşaat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder