6 Nisan 2012 Cuma

Dome Residence'ta satışlar başladı !

Taş Bina A.Ş. tarafından yapılan Dome Residence projesinde satışlar dün itibariyle başladı. Çekmeköy Taşdelen mevkiinde 9 bin 675 metrekarelik alana kurulan Dome Residence projesinde teslimler önümüzdeki Eylül ayında başlayacak. İki blokta 84 konuttan oluşan Dome Residence projesinde 1+1 ve 1+1 kat bahçeli daireler yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiyor. Projede tapuları çıkan dairelerin fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Finansbank ile anlaşması bulunan Dome Residence'tan ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.
Dome Residence'daki her iki kulenin tepesinde projeye ismini veren 360 derece panaromik manzaralı iki kubbe bulunuyor. Bu kubbeler fitness ve sauna olarak hizmet verecek. Dome Residence'ın girişindeki yüksek tavanlı lobby alanı projenin ayrıcalıklarından bir tanesi olarak öne çıkıyor. Kapalı otopark, her katta birer adet panoramik asansör, 1. sınıf mutfak ve ankastre ürünler, oturma ve yatak odalarında TV, uydu ve internet bağlantısı, açık yüzme havuzu, her bloğa ayrı fitness ve sauna projenin diğer özellikleri arasında. 
 
8 farklı konut tipinin bulunduğu Dome Residence projesinde tüm ıslak zeminlerin 1. sınıf mermer kaplama olarak yapılıyor. Dome Residence daireleri; iç ve dış kapılarda 1. sınıf ithal masif lake kapı, mutfaklarda 1. sınıf akrilik kaplama ve granit tezgah, duvarlarda saten alçı ve saten boya, 1. sınıf ısı camlı PVC doğrama, banyolarda 1. sınıf cam kabinli mermer duş teknesi ve İLoft görüntülü telefon sistemi gibi özelliklere sahip bulunuyor.
 
Dome Residence projesinin sosyal alanlarında açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, süs havuzları, kameliyeler, fitness center, sauna ve ortak seyir alanları yer alıyor. Kapalı otoparkın bulunduğu projede panoramik asansörler, tam otomatik jeneratör, hidrafor sistemi de mevcut durumda.
 
0216 481 55 03
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder