30 Mart 2012 Cuma

Mira Kurtköy'ün açılış kokteyli yarın yapılacak!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak haber sitesi Emlak Kulisi 'nin haberine göre ;
Ekşioğlu Beşyıldız İnşaat'ın yeni projesi Mira Kurtköy yarın düzenlenecek açılış kokteyli ile tanıtılacak. Lansman öncesi indirimli fiyatlar açıklanacak
Mira Çekmeköy projesinin yapımcı firması olan Ekşioğlu Beşyıldız İnşaat yeni bir proje başlıyor. Kurtköy bölgesinde yapılan projeye Mira Kurtköy adı verildi. 
5 blokta 303 konut ve 22 villadan meydana gelen Mira Kurtköy projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projedeki 1+1 daireler 68 ila 70 metrekare, 2+1 daireler 123 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat çalışmaları başlamış olan Mira Kurtköy projesinde 30 ay sonra konut teslimleri yapılacak.
20 Nisan'da lansmanı yapılacak olan Mira Kurtköy projesinde 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde 09:00 ile 20:00 saatleri arasında satış ofisinin bulunduğu noktada açılış kokteyli yapılacak. Projenin görsellerini, maketini ve örnek dairesini görmek isteyenler satış ofisini ziyaret edebilirler. Açılış kokteyline özel evler indirimli ve uygun ödeme koşullarıyla satılacak. Ev fiyatları açılış kokteylinde açıklanacak.
Adres: Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, Petek Sokak, Mira Kurtköy Satış Ofisi
Yol tarifi: Kurtköy'deki Viaport'un karşı sokağından girdikten sonra Novartis İlaç Fabrikası önünden sağa dönün. Tahir Ekşioğlu Camii'nin yanında sağa döndüğünüzde 100 metre ilerde Mira Kurtköy projesinin satış ofisini göreceksiniz.
444 54 14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder