4 Haziran 2012 Pazartesi

Atlantis Premium Rezidans


239 bağımsız birimden meydana gelen Atlantis Premium Rezidans projesinde satılık 3 adet ofis bulunuyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor


Pendik Kurtköy'de yükselen ilk rezidans konseptli ofis projesi olan Atlantis Premium Rezidans projesinde satışı süren 3 adet home ofis kaldı. Ofislerin alanları 79, 97 ve 111 metrekare büyüklüğünde. Ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişiyor. 

Ticari ruhsata sahip olan Atlantis Premium projesi Grup Atlantis tarafından inşa edildi. Tek blokta giriş + 8 kattan meydana gelen Kurtköy Atlantis Premium Residence projesinde home ofisler oturuma hazır durumda. Atlantis Premium Residence'ta kuru temizleme, uyandırma hizmeti, 24 saat resepsiyon ve concierge, kuaför ve terzi sağlama hizmeti sunuluyor.

29 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Atlantis Premium Residence projesi 8 bin metrekarelik geniş bir alan üzerine kuruluyor. 100 araçlık açık ve 300 araçlık kapalı otoparkı bulunan Atlantis Premium Rezidans projesinde toplam 239 bağımsız bölüm yer alıyor.

Atlantis Premium Residence içerisinde; yüzme havuzu, restoran, açık ve kapalı kafe alanları, fitness center, lobi, iç bahçeler, teras alanları bulunuyor.

0216 685 11 11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder