19 Nisan 2013 Cuma

Nef Haliç 'te inanılmayacak fiyatlar!

Nef Haliç 'te inanılmayacak fiyatlar bulunuyor. 1977 yılından beri inşaat sektöründe faliyet gösteren Timur Gayrimenkul bünyesinde 2010 yılında markalaşan bir Nef projesi olan Nef Haliç, 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Nef Haliç projesi 4 bloktan oluşuyor. 3 bloğun konut olarak tasarlandığı projede 1 blok da ofis olarak hayata geçiriliyor. 

1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Nef Haliç projesinde 1 oda 1 salon konutlar 60 metrekare ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutlar 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.

Timur Nef Haliç projesi ile Holding Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Garantili proje inşa ediyor. 

Garantili proje kapsamında Nef'te projelerin maliyeti daha inşaatına ve satışına başlanmadan, ilk günden bankada tutuluyor ve böylece projelerin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor ve yatırımcı riski sıfırlanıyor.

61 bin metrekare inşaat alanı bulunan Nef Haliç projesinde 288 konut bulunuyor. 

Nef Haliç teslimleri!

5.5 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Nef Haliç teslimleri 2013 Ağustos'ta yapılacak.

Proejde; barbekü alanı, yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ve misafir odaları yer alıyor.

Nef Haliç fiyatları!

Nef Haliç fiyatları na göre projede konutlar 200 bin liradan başlıyor.

Nef Haliç ödeme planı!

Nef Haliç ödeme planı na göre projede daire bedelinin yüzde 10'u peşin ödeniyor, yüzde 15'i teslimde ödeniyor ve geri kalan tutar da banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.

Nef Haliç satış ofisi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul.

Telefon :0850 250 06 33 

Web Adresi :www.nefhalic.com

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder